2022-11-28
🌟清甜蘿白🥕🌟 + 瑞士雞翼🍗 濃香沙嗲湯底 幼麵 $43🌟醬燒豬頸肉🥩🌟 + 日式粟米豚肉餃子🥟 金牌麻辣汁🌶(小小小辣) 米粉 $36一排冇食車仔麵,女朋友就介紹呢間喺荃灣既餐廳🤩餐廳既裝修行80、90年代大排檔風格😆,播既歌都係嗰個年代既金曲❤❤雖然係用大排檔既摺枱摺凳,但環境都好乾淨整潔😁至於野食方面,我同女朋友都一致好評😍清甜蘿白🥕真係好清甜🤤一啲渣都冇😍豬頸肉🥩就好稔、好入味😙而瑞士雞翼🍗同日式粟米豚肉餃子🥟就正常發揮🤣女朋友好鐘意個沙嗲湯底,非常濃郁,食到好香既花生醬🤤而我就比較鐘意清湯加金牌麻辣汁(小小小辣),清甜既湯再加麻辣既香味😙值得一提既係呢間餐廳性格比好高,就咁兩餸麵都係$36😆我地臨走先發現餐廳有5樣必食推介既餸,而我地1樣都冇試到🤣🤣下次再黎一定要試下🤤