2011-07-15
做幾個月久唔久食下韓燒..都係MK個頭..係呢度做左功課就一直想搵日試下..今日連帶去尖咀睇IMAX就試左啦終於!!無失望..去度6點幾無乜人...但7點半後黎得好密..好快爆哂要等..亦證實我去既鐘數好正確...事關睇住d3文魚刺身真係 15mins都未fill到一次係爆場既時段..早段入尚且半粒鐘都fill左兩三轉都有既..刺身好正..仲正過好多間既日式放題..食左10塊以上..至於燒烤款式雖然唔夠MK個幾間多..但勝在貴精..反而更顯優勝..試左鹽燒西冷-比唔鹽燒薄d..亦實d..味我like d..西冷都唔錯..牛仔骨-好正醃得..有茶樓大點既牛仔骨水準..雞翼..一般..雞軟骨..汁似係蒜容豆鼓..麻麻地..青口..第1次燒..唔覺咩特別..鯖魚..本人中意食..燒左好幾件..好有心機燒..唔錯..大大舊..唔易散..羊扒..睇彩數..多數肥膏多..唔肥既話啖啖肉好吸引下..食得最多呢味..10件以上..豬頸肉..過得去..特級叉燒..即係韓燒最常食到個種肉味既肉..都係咁上下..其次熟食係小d..但都有水準..d菜個d..仲有姐利甜品好好吃...人參雞湯好足料..服務一般.
牛仔骨-好正醃得..有茶樓大點既牛仔骨水準..
雞翼..一般..雞軟骨..汁似係蒜容豆鼓..麻麻地..
服務一般..可以換板 但油無得自己加..板上巳經有..