2012-05-31
好好彩,雖然book唔到台但係一去到就有台!大約8:30到啦想叫佢個 帶子意大利飯 但係原來已經無左!不過有個dinner set,都幾多野揀最後點左 凱撒沙律 特級蟹餅 鵝肝蘋果批 同 鴨髀鵝肝意大利飯 凱撒沙律 製作一點都不馬虎 不過份量少左DD 味道很好,不咸,好好味~特級蟹餅 果然係鎮店之寶!真材實料,啖啖肉,配千島醬 (之後叫waiter攞多D千島醬,佢地service好好肝攞左好多黎_鴨髀鵝肝意大利飯 原來係無鵝肝既,不過個鴨髀整得好,好”淋“, 不過咸左少少,意大利飯好正宗,因為飯係硬硬的,唔係太淋鵝肝蘋果批 塊鵝肝都幾大,個jam好味,個蘋果批就無mud味之後因為個鴨太鹹,叫左杯 orange smoothie - 幾好味,好解渴,推薦!下次去既話我會試D海鮮,不過其實menu唔多,可能因為來價太貴?
想叫佢個 帶子意大利飯 但係原來已經無左!
不過有個dinner set,都幾多野揀