2021-10-05 240 views
夜晚放工一枝公,梗係食番啲好西安慰自己,第一時間就諗起【真台客】啦!其實已經食左好多次,簡直係我既飯堂,CP值真心高,麥香紅茶同冬瓜茶無限飲,我就比較鐘意兩溝,既有麥香味又帶小小冬瓜既甜味。今日叫左我既最愛鹽酥雞湯麵,唔知係唔係老闆既特別日子,定係慶祝中秋節,全部人都有統一布丁食。1️⃣鹽酥雞湯麵 (HKD$50)大家係相到都睇到鹽酥雞既份量完全唔孤寒,送上黎個陣仲係熱熱地。味道就唔洗講啦,食過咁多間鹽酥雞,真台客係最接近台灣既味道。2️⃣統一布丁係台灣既味道呀,好懷念呀,無得去台灣惟有食住布丁頂住癮先,3️⃣麥香紅茶溝冬瓜茶我自己就覺得幾好味,女朋友就覺得我痴鬼線,大家有興趣可能去試下,然後幫我平反,我飲開1:1。服務質素 : 服務質素唔錯,專登提醒我飲品自助,長時間有人留意顧客有冇舉手

1️⃣鹽酥雞湯麵 (HKD$50)

2️⃣統一布丁
係台灣既味道呀,好懷念呀,無得去台灣惟有食住布丁頂住癮先,

3️⃣麥香紅茶溝冬瓜茶