🥢秘製醬汁古韓式炸雞👉🏻除左炸雞之外 如果唔想食咁熱氣感 可以點呢款炸雞 同係韓國好鍾意食嘅某牌炸雞質感相似👉🏻雞肉有口感得黎又juicy 炸皮好薄身痴哂薄薄一層汁係上面👉🏻韓式炸雞最鍾意嘅味就係呢款醬油味 無論鹹度 甜度 香味 都很剛好👉🏻份量其實都唔細 如果想試多款味 起碼要有3個人黎食🥢涼拌辣汁螺肉配冷麵👉🏻首先幾辣 唔食得辣會食唔到呢款冷麵👉🏻食到小-中辣程度嘅我會覺得係辣得黎好好味👉🏻冷麵三大束 大大粒螺肉食極都仲有 👉🏻辣汁絆左青瓜/洋蔥/魷魚絲 口感豐富👉🏻呢款真係無3個人食 會食唔哂🍺BAGA Terra with honey lemon👉🏻食炸雞就是要配啤酒 但中意飲甜啲嘅溝啤酒👉🏻岩哂怕酒苦澀味但又鍾意佢有啲麥香味嘅朋友🥛原味酸奶雪泥👉🏻係我中意嘅希臘乳酪味*・゜゚・*:.。..。.:*・'(*゚▽゚*)'・*:.。. .。.:*・゜゚・*自從再之前有次食過外賣Red Chicken之後就好想試下堂食炸雞因為真係同係韓國食到嘅味道同質素好似同埋見到環境都唔錯連播歌都係播緊我個個年代好紅嘅韓團歌成件事真係好青春又好韓🙊🙊如果好想念韓國炸雞 要黎食Red Chicken
🥢秘製醬汁古韓式炸雞
👉🏻份量其實都唔細 如果想試多款味 起碼要有3個人黎食