2022-12-23
啊鼠係非非非常鍾意飲奶類製品嘅人,自然唔會放過呢間出名奶昔既店鋪🥤🧐不過去到先發覺實在係好少位置🥲我哋都等咗差唔多半個鐘頭先入到去,好在店員都非常Nice,見到我哋一直企喺外邊等都有問我哋要唔要落咗單飲住milkshake等🥹咖啡Oreo milkshake $59 (10/10)由於餐牌上面可以選擇嘅味好多,呀鼠糾結咗好耐,其實都好想試吓抹茶🍵但係最後都係選擇左Oreo咖啡☕️呢個邪惡嘅配搭😳結果並無令我失望,濃郁嘅咖啡味加上Oreo碎十分合襯,而且一向以為Oreo味嘅嘢都會過甜但今次似乎係例外💯奶味咖啡味同Oreo味無打交亦無互相遮蓋彼此既特色,反而令大家更加出色🔥炸辣雞漢堡配墨西哥粟米片 $88 (4/10)其實睇過好多post大家都對佢哋嘅burger好滿意,所以呢個評論純粹係根據啊鼠自己嘅口味評論🥺炸雞比較細,包體比較大而且係甜包,入邊嘅醬料並唔係太好食,亦都有可能係因為我實在係唔鍾意鹹甜嘅配搭😮💨最失望嘅係本身以為可以選擇薯條🍟點知剩係得墨西哥粟米片選擇,而且墨西哥粟米片本身好硬調味亦都唔夠,好淡🤒其實如果好食的話,呢個價錢有薯條有漢堡已經算抵🤔但好可惜口味唔啱我☹️店鋪位於
咖啡Oreo milkshake $59 (10/10)
炸辣雞漢堡配墨西哥粟米片 $88 (4/10)
店鋪位於香港大學站附近,方圓10里都冇咩地方行,所以今次都只係為左試而黎,好可惜無辦法成為我再去既理由😞
No milkshake no life
西環石塘咀山道31-37號地下A舖