2008-05-26
好香呀,板長的壽司飯真係好香呀,加上魚生也算不錯,令我很願意一次又一次光顧 好香呀... 這次好香的還有隔籬位 點的海膽軍艦,明明俾人食左落肚,空氣中還是充滿海膽的鮮甜香味,真係好神奇!!! 搞到我地都好想點來吃呀。。 唔制 >__<這次午餐吃的東西不多三文魚壽司 ($9) X3客:size合理,魚生新鮮,但很香的飯團略嫌硬和易散火焰三文魚壽司 ($12) X1客:碟邊有很明顯的油沾手指模 (紋理清晰可見 -_-),幸好無損壽司味美,三文魚又軟又嫩又香 (心)鰻魚手卷X1客 ($12):woww,新鮮燒的鰻魚熱辣辣,紫菜又香又夠脆,飯好味更加唔駛講,配搭得很好~推介 如果上菜能上快點就更好!坐bar"木台" 不但不用茶錢,看著師傅們準備各種刺身食物,更覺得自己吃的食物都是夠新鮮、有誠意而準備的,更覺滿意 幾滿意板長的service,即係如果和旺角峰壽司相比,第一d侍應有禮貌d,第二,連入門口嗌的幾句日文都齊d,標準d (峰壽司個d完全係頹) ,咁有心train員工,有誠意,讚~唔錯唔錯,第日帶夠銀兩食好d !! YEAH

這次午餐吃的東西不多

如果上菜能上快點就更好!

唔錯唔錯,第日帶夠銀兩食好d !! YEAH
$56 (Lunch)