2022-05-19 795 views
🌰NUTTEA🌰呢間堅果茶我已經飲過無數次 Nuttea為台灣引入首間純素堅果奶茶品牌 行過旺角想飲手搖飲品 但係又怕肥既人 呢間絕對推薦 佢哋嘅奶係用堅果做 非常健康 價錢同食物成正比 非常值得大家飲!🌰結合五種堅果: 腰果、核桃、杏仁、榛果、夏威夷果仁低溫萃取而成🥤堅果奶會散發濃濃堅果香味 口感醇厚🍯天然植物蔗糖 手熬煮糖 沒有任何加工🥛沒有牛奶 沒有奶精 適合有乳糖不耐症人士飲用-伯爵朱古力堅果奶蓋茶-我見menu比左三粒星 即刻買黎試吓!堅果奶蓋厚身 質感厚實 入口好香nuts味 朱古力味好突出🍫 好濃郁 潔身 上面仲鋪左唔少既可可粉 伯爵茶好清香 三款好夾!宇治抹茶堅果奶蓋茶今次叫咗走冰微甜 宇治抹茶味濃郁 甜度啱啱好 堅果奶蓋鹹中帶點微甜 充滿左堅果香 奶蓋入口好滑好厚實 上面有啲果仁粒 可以問店員拎個匙羹配奶蓋食 味道唔錯 比一般奶蓋更香滑紮實🙈
🌰NUTTEA🌰

🥤堅果奶會散發濃濃堅果香味 口感醇厚