2021-01-21
‼️抵抵抵‼️而且仲係好香嘅咖哩同日本飯🇯🇵🍚.日之苑只有外賣,好處是食物多款,而且豐儉由人,想平有平,想豪又得。魚生刺身又得,熟食亦有。適合不同需要。.👇還有每日精選👇超抵之選💖.📌咖喱豬扒飯送麵豉湯 $29我本身好 #環保 ♻️,所以特別強調 #走膠袋 和 #走餐具 。希望大家如不必要都盡量減廢源頭,每個人為方便一陣間,就增加了好多膠袋。謝謝大家容許我呼籲一齊環保。.講回正題,我個超抵 $29 咖喱豬扒飯💖💖.👇麵豉湯 - 味道可以,有少少料。.呢個咖喱豬扒飯有乜好?首先係我一打開個盒蓋,嘩,好香的咖哩味香噴噴,豬扒🐷亦大大塊,睇同聞都滿意,味道呢?.咖哩咁香,當然要撈下飯試啖,又再嘩!堅日本米煮嘅日本飯🇯🇵🍚,一食落口嘅口感便知不是普通飯。黏度同彈牙的口感零舍不同,$29我無期望竟然有咁嘅質素。我俾好多個讚👍👍👍👍👍👍.日式咖哩汁好味又夠多,惹味😋 豬扒亦夠大夠厚,吉列層外皮炸得脆口,但有點偏硬,可能炸少的的會更完美💖💖食完好正嘅飯後,再睇返張門面相👇,而家先留意到真正用日本米,怪不得真係食到正正日本飯。👍👍📌總結:✅日本飯好正,真用日本米✅咖哩汁好香、好味、夠多✅豬扒都不錯✅價錢超抵
👇還有每日精選
👇超抵之選💖
📌咖喱豬扒飯送麵豉湯 $29
講回正題,我個超抵 $29 咖喱豬扒飯💖💖
👇麵豉湯 - 味道可以,有少少料。
呢個咖喱豬扒飯有乜好?
📌總結:
✅日本飯好正,真用日本米
✅咖哩汁好香、好味、夠多
✅豬扒都不錯
✅價錢超抵
✅食物款多,豐儉由人,有平有貴,有生有熟
超推介👍💖
如果可以,請大家記得走餐具,又或走埋膠袋♻️♻️🙏🙏💖💖