2017-05-01 3727 views
預早兩日Book位,因為見食評講要Book位先會有特別安排,想比佢驚喜比朋友仔😍勁方便!用Whatsapp Book都得😄佢淨係問Book幾點?幾位?同壽星女叫咩名?其他細節都比較神秘完全無提起雖然睇食評都有提到大約有咩搞作但都好鬼好奇😂唔知會係點呢?哇!黃大仙唔知係咪大整路睇住Google Map都行到好錯亂😫周圍都整路,好彩最終都搵到間餐廳Book左7點半,一到餐廳,得一枱客😫計埋我地都只有2枱😅感覺有點監介,因為職員只望住我地2枱客,好靜😅店內全部都係生日佈置,好有氣氛👍但會唔會因為生日主題關係,搞到普通walk in客唔敢入去食呢?首先送一粒紅雞蛋😍係窩心既之後職員開爐煲野,煲緊個「火焰暖粒粒海鮮湯」真材實料!好香濃!唔係求其做樣👍跟住上頭盤,估唔到係一人一份😲「菠菜忌廉芝士汁焗蠔」「鵝肝多士」「鹽燒帶子伴黑松露」Wow...可可味唷😂特別個焗蠔👍之後主菜出場!“是日魚扒配炭燒澳洲羊架”呢個唔錯!我唔食羊既都食到!一啲都唔“騷”既!👍“美國安格斯牛肩胛翼板牛扒” 唔得!食得好辛苦!每啖都好似趙緊香口膠咁😑甜品出場!預先訂好既“火焰雪山”😍好靚👍全場熄哂燈,有埋燈光效果同生日歌!
勁方便!用Whatsapp Book都得😄
佢淨係問Book幾點?幾位?同壽星女叫咩名?
其他細節都比較神秘完全無提起
雖然睇食評都有提到大約有咩搞作
但都好鬼好奇😂唔知會係點呢?

哇!黃大仙唔知係咪大整路
睇住Google Map都行到好錯亂😫
周圍都整路,好彩最終都搵到間餐廳
Book左7點半,一到餐廳,得一枱客😫
計埋我地都只有2枱😅
感覺有點監介,因為職員只望住我地2枱客,好靜😅
店內全部都係生日佈置,好有氣氛👍
但會唔會因為生日主題關係,
搞到普通walk in客唔敢入去食呢?

首先送一粒紅雞蛋😍係窩心既
之後職員開爐煲野,煲緊個「火焰暖粒粒海鮮湯」
真材實料!好香濃!唔係求其做樣👍
跟住上頭盤,估唔到係一人一份😲
「菠菜忌廉芝士汁焗蠔」「鵝肝多士」「鹽燒帶子伴黑松露」
Wow...可可味唷😂特別個焗蠔👍

之後主菜出場!

甜品出場!預先訂好既“火焰雪山”😍好靚👍
全場熄哂燈,有埋燈光效果同生日歌!
氣氛堅好!朋友都好開心😂😂😂
之後仲同你影合照!即時print返張相比你!
仲要比埋相架同一啲道具比你DIY😍
就連個“火焰雪山”都藏有驚喜比壽星女
真係太窩心了!真係好用心做!超讚

咁多野兩位都係八百蚊有找,
好既服務!制造咁多驚喜無附加費用!
真係出面搵唔到!

2017-04-03
Type of Meal