2019-05-19 291 views
係旺角睇完戲好夜,上openrice睇下有冇咩餐廳未閂門,咁啱見到呢間仲有得book,就即刻打去問有冇位,好彩有位✌️入到去覺得裝修好有feel,有啲似酒吧feel,因為枱枱都有杯酒咁😂不過有啲暗,所以影相都唔太清😛叫左兩個主食,佢既豬仔骨真係必食‼️啲醬調得啱啱好,唔會偏甜,而且好入味,切開入面唔會白色,係啡啡地,因為啲汁滲曬入去😍又有肉,唔會得條排骨😛個千層麵都好正💕🤤唔好見佢細細兜,好足料,有菇有肉醬👍野飲叫左個黑松露湯,仲熱辣辣,唔似剩湯🙈仲叫左杯cocktail,名就唔記得啦,但好好飲,唔會藥水味😆好surprise既宵夜👍質素高又抵食🤤
個千層麵都好正💕🤤唔好見佢細細兜,好足料,有菇有肉醬👍
好surprise既宵夜👍質素高又抵食🤤
千層麵