2020-10-04
話說有無人好鍾意飲咖啡?我相信每個人身邊總有一個朋友,日日咖啡不離手,就算個日放假唔需要咖啡提神都好,都要飲番2杯先安樂!我朋友就係不折不扣既咖啡控☕️我就係完全相反既例子,咖啡淨係用黎應付考試,所以番左工之後接近無再飲過🤪今次見個 friend 熱推呢間隱啡黃店話好高質,我呢d無飲開咖啡既都忍唔住幫襯下!隱啡。黑(凍)- $48採用數款精選紅茶及咖啡花拼配再制成冷泡茶,加入自家烘焙特濃咖啡而成。入口既咖啡味好香,佢完全無落奶所以飲到純正無太多修飾既咖啡味,飲得出用既咖啡豆係靚料而唔是cheap野!我朋友作為咖啡專家就話好高質好好飲,係好推薦喜歡飲齋啡既朋友去試!凍蜜桃牛奶咖啡(凍)-$48呢個就岩哂我呢d咖啡初哥既口味啦!入口有好香既蜜桃味,好清新同 fresh既感覺!咖啡既奶味岩岩好,唔會覺得膩,又遮到咖啡個種酸澀既感覺😳同埋唔會太甜,亦唔會比蜜桃同奶搶哂focus, 入口有淡淡既咖啡餘香☕️作為一間隱世小店,雖然望落細細間,入面又唔會好逼啵,枱同枱之間有足夠既社交距離,坐得都好舒服,飲住咖啡吹下水唔經唔覺坐左一粒鐘,係好好既敍舊地方😍最衰食得太飽試唔到甜品,我見其他人叫甜品都好似好好
隱啡。黑(凍)- $48
凍蜜桃牛奶咖啡(凍)-$48
作為一間隱世小店,雖然望落細細間,入面又唔會好逼啵,枱同枱之間有足夠既社交距離,坐得都好舒服,飲住咖啡吹下水唔經唔覺坐左一粒鐘,係好好既敍舊地方😍最衰食得太飽試唔到甜品,我見其他人叫甜品都好似好好味咁,有機會要黎試吓❤️