2020-04-02 68 views
今日難得出街去開大埔,就諗住食好D。見到日本野就二話不說入去啦。舖面裝修都幾有日本feel~而家呢個非常時期,呢間都有為我探熱貼埋噴酒精搓手液,都真係唔話得啦坐到落來,梗係要試佢最出名既丼飯啦,再加個雜菜哈哈首先來到既係雜菜。分量好多啊,堆到成座山咁,食果陣都要小心D,如果唔係就好容易整跌啦!炒得爽脆,而且有d木耳絲,木魚碎增加個口感,令人忍唔住食完一啖又一啖心心念念既火炙丼終於來啦!!!份量都好多啊。蟹柳有三條,帶子6粒,再加埋左口魚同三文魚,可謂啖啖肉啊!最正係佢上面仲有隻蛋,督爆佢加埋鼓油撈埋落飯到,一啖飯一啖肉,簡直雙重享受🥳🥳

坐到落來,梗係要試佢最出名既丼飯啦,再加個雜菜哈哈