2020-01-21 19 views
今次我想請屋企人食番個海鮮大餐 因為想比驚喜屋企人 所以我就問左朋友邊間到會好食 經過朋友推薦 我就叫左呢個蠔灣到會 😆我屋企人都好鍾意食海鮮 佢地對海鮮嘅品質都有一定嘅要求🧐 但係今次呢個到會我同屋企人都讚不絕口 🥳先講講佢啲生蠔 好鮮蠔味好夠 我地都食唔停口 😜再來有一板海膽 海膽 海膽味到好濃郁 仲會帶甜味好正🤤 帶子好爽口啦 用冰來等佢唔好留失溫度同鮮味 處理得好好 👍🏻龍蝦又真係無得輸 啖啖龍蝦肉 仲會有啲龍蝦汁流出來 簡直係一流享受🥰 我地食到一半先發現原來有條燈帶做裝飾 愛打卡嘅千奇唔好錯過🤩 如果大家有派對想搞 推薦大家呢個蠔灣 到會佢仲有Apps可以落單非常方便👍🏻
2019-12-16
Delivery