👉🏻TEA LAB👈🏻同個朋友掃街時見到依間飲嘢款式都幾吸引下,又好多人排隊買,顏值又勁高又勁多選擇。店主好好人,同我地介紹嘢飲,又會同我地吹下水😝😝🌟法國日落梳打 $38-今次叫左個招牌野飲,杯飲品真係好靚,漸變效果同顏色配搭都好高顏值。入面加左檸檬🍋橙🍊同士多啤梨汁🍓再加上梳打,杯野飲變得酸酸甜甜。店主仲教我地要撈匀先飲,吾好太大力搖,驚啲梳打會流岀黎,提醒我地盡量係一個小時內飲,勁細心。杯野真係好正,撈勻後吾會太甜,加咪梳打嘅氣,真係好解渴又解暑,不愧係人氣飲品😋🌟芝芝芒芒 奶昔底 $32-呢杯飲品有兩個底可以揀,一個係綠茶冰沙底🍵一個係奶昔底🥛朋友叫左奶昔底,因為芝芝芒芒配奶昔底依個配搭吾係好多店舖有,所以我地揀左呢個。呢杯飲品勁足料,加咪啲奶蓋䶢䶢地,中間啲芒果🥭甜甜地,又有少少果肉。最後奶昔底好大陣奶香味🥛成杯野飲味道好濃厚,又吾會太甜,一個字形容 正👍🏻😍
👉🏻TEA LAB👈🏻

🌟法國日落梳打 $38