2019-05-22 64 views
今日第一次走去食呢間車仔麵,因為見佢有多款麵可選擇,咁原本揀刀削麵但店員話冇,叫我地揀另一款麵,話口感同刀削麵差唔多,不過幼身d, 咁ok啦都諗住填飽肚就算,碗麵好快就黎到,食第一啖麵已經覺得好鹹,第二啖直頭確喉,覺得伏伏地但冇理由唔食埋佢,一家大細係到等開餐,好辛苦咁食完碗麵,發覺d細既根本唔喉碗麵,食兩啖就擺左係到,跟住一路個口就係好乾好口渴,返到屋企先係戲肉,全家係到瘋狂飲水,飲晒屋企既水但係竟然完全唔解渴,我唔知係咩原因,只係覺得成個人都好唔舒服,同最主要既好頸渴,就今次我絕對唔會再去食,成屋人都怕怕,最驚係唔知食左咩落肚搞到個身體,所以在此勸各位小心d