之前上網見好多人介紹話呢道既鬆餅好好食,所以同幾個朋友一齊黎排隊試,12:30黎到要排半個鐘左右先入得去食,入到去覺得地方幾大, 坐位唔太逼,但可能因為星期六關係,環境比較嘈吵限定每人叫一杯飲品, 呢杯朋友飲,但就唔記得叫咩,佢話好多生果,飲落口感好復雜,味道就較為普通呢杯水果茶勁足料有蘋果,橙,奇異果,等水果,味道扁酸,但一壺飲到好多杯同幾好飲, 推介! 重頭戲...香蕉朱古力鬆餅,其實覺得好一般,窩夫太厚, 唔夠脆身, 無咩特別, 有D失望總匯三文治配上豬扒,青瓜火腿芝士等配料,非常足料, 新鮮美味 , 推!! 雖然食物唔差,但就唔係好特別, 個人認為如果專程黎食同要排太耐隊既話就唔太值得

限定每人叫一杯飲品,

Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)