估唔到石門開咗間咁好食嘅日式料理,裝飾行簡約風,燈光十分光猛,影相一定超級靚😛而且食物種類都好豐富,性價比仲好高添🥳1️⃣ 赤蝦三文魚丼🐟多款ᴅᴏɴʙᴜʀɪ任君選擇實在太吸引🙈 我就揀咗呢款丼,入面嘅三文魚又厚又大片,而赤蝦就大隻肥美,兩者都鮮味十足,食落好滿足🤤2️⃣ 雞軟骨餃子🥟仲唔係餃子控必食✨ 食落又香又脆,真係停唔到口😂3️⃣ 草莓芭菲🍓一直諗到底要芒果定士多啤梨,最後都係揀咗士多啤梨☺️底層嘅草莓醬酸酸的好開胃,仲有啲粟米片、抹茶蕨餅同士多啤梨片,最頂頂仲有球自選口味嘅ᴍᴏᴠᴇɴᴘɪᴄᴋ雪糕,正到不得了🤭4️⃣ 青の果🥛綠色係健康嘅顏色😛 成杯野都係用牛油果同埋牛奶整出嚟嘅sᴍᴏᴏᴛʜɪᴇ,隻色又靚又好飲🥳5️⃣ 野莓乳酪梳打🍓整杯飲品酸酸甜甜,愈飲愈多😌 莓類飲品都唔大機會炒車😎

而且食物種類都好豐富,性價比仲好高添🥳

1️⃣ 赤蝦三文魚丼🐟
赤蝦三文魚丼

2️⃣ 雞軟骨餃子🥟
雞軟骨餃子

仲唔係餃子控必食✨ 食落又香又脆,真係停唔到口😂

3️⃣ 草莓芭菲🍓
草莓芭菲

一直諗到底要芒果定士多啤梨,最後都係揀咗士多啤梨☺️

4️⃣ 青の果🥛
青の果

5️⃣ 野莓乳酪梳打🍓
野莓乳酪梳打

整杯飲品酸酸甜甜,愈飲愈多😌 莓類飲品都唔大機會炒車😎
Type of Meal
Dinner