2022-04-16 651 views
上次3點去到,剛剛賣晒所有湯,白行一趟🙁🙁今日一早起身,實有得食呀?!去到奧海城巴士總站只係10:30,似乎早咗少少,點知去到大丸門口,已經排咗十幾人,即刻乖乖跟隊。11:45左右,店員姐姐出嚟比餐牌同確定人算,望望龍尾起碼排咗50人,阿仔一早已經話要食限定貝丸幼麵,太太點蝦丸幼麵,我點咗黑丸粗麵。黑丸湯底濃而不膩,食到尾都唔覺得咸。貝丸囝囝選了豉油湯底,好味!太太選了蝦丸,三個湯之中最好味!整體麵和溏心蛋都正常,麵份量就比較細,加埋餃子就一流👍🏼⋯⋯不過今日餃子冇貨😜😜所以就叫多一碗白丸,店員姐姐亦好好人,提醒我食完黑丸記得飲幾啖茶清清口腔,白丸果然比較清爽,不錯!整體來講食物質素一流,店員有禮服務態度好,環境清潔,香港高品質拉麵!
上次3點去到,剛剛賣晒所有湯,白行一趟🙁🙁
今日一早起身,實有得食呀?!
黑丸湯底濃而不膩,食到尾都唔覺得咸。
貝丸囝囝選了豉油湯底,好味!
太太選了蝦丸,三個湯之中最好味!
貝丸 蝦丸  黑丸
白丸
2022-04-16
Waiting Time
90 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)
貝丸 蝦丸  黑丸
白丸