2022-12-26 649 views
好耐冇見班朋友,經朋友介紹下嚟咗銅鑼灣呢間餐廳聚舊,一入到嚟成個感覺好Chill,氣氛都好正,係好似去咗外國咁我哋5個人,被安排坐一張長枱,但係四人枱,擺埋啲袋就有啲迫,如果張凳下面有個位可以俾人擺袋就更好。因為我哋比較多人食,所以份量都嗌得比較多Taco Salad ,做前菜岩曬,仲開咗支Moscato La Spin.Bt,好好飲Cheeseburger Pizza 材料好豐富好食😋,Hot Wings 份量好足夠,炸得啱啱好不過有幾次落單落漏咗,最後都叫侍應跟返整體嚟講,成班朋友一齊聚舊呢個地方啱晒,夠曬Chill,除咗人手唔太夠,食物亦好岩一班朋友一齊分享回頭再食指數:💛💛💛💛/5星滿分

因為我哋比較多人食,所以份量都嗌得比較多

不過有幾次落單落漏咗,最後都叫侍應跟返

回頭再食指數:💛💛💛💛/5星滿分