1K
2023-11-19 107 views
💕朋友喺上環返工,我放工就過咗去約佢食餐飯🥳揀咗呢間感覺好輕鬆嘅餐廳chill下🥳🐣青咖喱走地雞飯配泰國茄子 $108🌈朋友好愛吃辣🌶️佢就揀咗呢個青咖喱走地雞飯配泰國茄子🍆青咖喱雞一上松已經聞到好香咖喱香味🍛咖喱汁質感比較杰身🔥配菜仲有茄子、豆角、香葉等十分之豐富呀🥳🥘檳城潮州炒粿條 $78🌈黑醬油嘅濃亮色澤❤️炒出嚟嘅檳城潮州粿條帶有甜鹹鮮香嘅味道👅入面材料仲非常之豐富🥳有蝦、豆芽、蛋、韭菜、臘腸等添呀😋好惹味呀 😅🍧綠茶栗子雪糕新地 $68🌈無得輸嘅甜品🍨呢個綠茶粟子雪糕新地絕對係抹茶控福音💯抹茶充滿住濃郁嘅茶香🍵再加埋回甘嘅抹茶雪糕同埋紅豆🫘仲有兩顆超甜「當做」嘅栗子🌰層次口感豐富✅咁正點忍口呀🥳🍵抹茶拿鐵 $55🌈今日凍冰冰🧣太晏又唔想飲咖啡☕️所以首選梗係我嘅最愛嘅抹茶拿鐵啦yummy🥳🥛醇白特濃鮮奶咖啡 $30🌈朋友就叫左杯醇白特濃鮮奶咖啡☕️佢好滿意呢💯

🐣青咖喱走地雞飯配泰國茄子 $108

🥘檳城潮州炒粿條 $78