2020-02-23 813 views
太耐冇出街啦 都冇為意原來依家登龍街新開左一間日本餐廳 佢係超級居酒屋feel 勁chill 同埋入邊個環境好舒服 好啱同啲friend一齊喺度慢慢食🥰🥰而且佢個lunch set係有好多前菜同小碟 超滿足 啲嘢食都唔錯😎·日本A3和牛壽喜燒鍋 $238佢個前菜係有一個好似輕微炸過嘅三文魚咁 幾特別 唔錯🤤個沙律菜配嘅醬汁都幾好食 至於佢個sukiyaki個汁調得幾好 唔會過鹹得黎 所有嘢都好入味 尤其係入邊啲黃芽白 超好食😋佢個和牛都有少少入口即溶嘅感覺既 個質感唔錯 不過可能因為我哋影相影得太耐 有一兩舊熟咗少少🙊所以大家要快啲食啦 唔好好似我哋咁樣相機食先😂😂之後佢仲有一個蒸蛋 味噌湯同埋一個牛奶布甸 真係超豐富大滿足😍😍·網燒日本A3和牛$298佢一上台既時候個樣好似比較熟少少咁 但係其實夾起 又唔會渦 佢中間係岩岩好 尤其係佢塊牛個油脂分布唔錯 多啲油脂個啲位係真係有入口即溶個個感覺😎不過我覺得佢嗰調味略嫌單調左少少 如果上面有幾粒海鹽 可能仲正 不過咁樣都超好食😋😋😋·#rbyeat#rby日本菜#rby銅鑼灣·📍 銅鑼灣登龍街1-29號金朝陽中心2期Midtown地下C舖
日本A3和牛壽喜燒鍋 $238
日本A3和牛壽喜燒鍋

網燒日本A3和牛$298
網燒日本A3和牛

#rbyeat
#rby日本菜
#rby銅鑼灣
2020-02-23
$250 (Lunch)
日本A3和牛壽喜燒鍋
網燒日本A3和牛