2019-07-07 979 views
西環呢度近期越開越多不同既ᑕᗩᖴE,之前朋友已經話好想試下呢間ᑕᗩᖴE,呢度擺放好多植物🌿🍃環境好舒服😌我地閒日黎所以人流唔多,仲可以揀位坐由於我地好肚餓既關係,我地叫左兩個ᔕET ᒪᑌᑎᑕᕼ, 3 Courses $128,加$20有飲品,價錢都算OK🍴ᔕTᗩᖇTEᖇ~泰式牛肉沙律~酸酸甜甜好開胃,岩晒夏天食香草蕃茄湯配多士~蕃茄湯好濃郁,多士上面個醬好香口🍴ᗰᗩIᑎ~芥末三文魚扒~三文魚上既忌廉芥末醬好味,三文魚都新鮮肉眼扒配焗薯~以呢個價錢食到呢塊扒都幾抵食,牛扒煎到炭燒味,好香口🍴ᗪEᔕᔕEᖇT~朱古力意大利餅~唔算太甜,好味由於我地閒日黎所以可以坐到呢個咁舒式既梳化位,星期六日未必坐到呢度岩晒女仔黎傾下計ᑕᕼIᒪᒪ一ᑕᕼIᒪᒪ

由於我地好肚餓既關係

🍴ᔕTᗩᖇTEᖇ~
泰式牛肉沙律~酸酸甜甜好開胃,岩晒夏天食

香草蕃茄湯配多士~蕃茄湯好濃郁,多士上面個醬好香口

🍴ᗰᗩIᑎ~
芥末三文魚扒~三文魚上既忌廉芥末醬好味,三文魚都新鮮

🍴ᗪEᔕᔕEᖇT~
朱古力意大利餅~唔算太甜,好味

呢度岩晒女仔黎傾下計ᑕᕼIᒪᒪ一ᑕᕼIᒪᒪ

2019-07-05
$150 (Lunch)
  • 泰式牛肉沙律
  • 肉眼扒配焗薯