2021-11-08 40 views
近排放工同朋友黎銅鑼灣食dinner 發掘到呢間shisha bar+resto 餐廳環境好chill 有分室內同室外座位 坐得都幾舒服 由於我地係平日黎到驚Shisha果話 第二日會番唔到工 所以正係同朋友叫左野食><香芋脆片伴牛油果醬牛油果醬質感香滑 而且味道好fresh 同香芋脆片都幾夾 感覺上無咁油膩 好似幾健康 送酒食一流36個月西班牙風乾黑毛豬火腿黑毛豬火腿肉質柔軟 油香滿溢 食落可能會有少少油膩 可以少吃多滋味鮮海膽意大利粉配茴香泡沫通常對海膽意大利粉既海膽都冇咩期望 估唔到呢到既海膽咁鮮甜入味 非常美味 可以同平時係日本餐廳食到既海膽媲美 不過可能個人較鐘意食軟身少少既意粉 覺得呢到既意粉太過硬身 如果唔係太care意粉口感 整體黎講都係值得一試香烤澳洲M5和牛朋友叫左五成熟既和牛 略嫌烤得有d 過熟 如果生番少少口感會更佳 但勝在和牛牛味都幾重 算係高質之選

香芋脆片伴牛油果醬

36個月西班牙風乾黑毛豬火腿