2023-06-10
⭐️ 今日想放鬆下同老公揸車去將南大橋果頭搵食,睇見呢間門口好chill======= ======= ======= =======我哋散叫🍣Salmon Tartare 三文魚韃靼$168我哋響英國食過,所以見到Menu有就即叫,面頭係碎三文魚,底層係牛油果,主要以檸檬汁調味,配合香脆多士,味道清香帶微酸,一道外表精緻嘅開胃菜🤩🍕Four Cheese Pizza 四重芝士薄餅$188一上枱我就已經聞到香濃芝士味,而且份量超大,非常驚喜;四種芝士口感豐富,入口即溶,批邊鬆脆內裏鬆軟無比,味道一流🤤🍝Salmon Penne Alla Vodka 三文魚長通粉配伏特加$188 想試好耐,伏特加配蕃茄醬同忌廉簡直一絕,做出非常經典嘅意粉醬,沈上松子和羅勒,巧妙地中和左醬汁嘅酸香,配合預先煎香嘅三文魚,好味道👍👍👍🔥Stalla $38啤酒兩杯,cheers🍻======= ======= ======= =======總括嚟講,呢間餐廳有背景音樂,環境好似去咗外國咁chill同relax,一定會再嚟幫襯。
我哋散叫
🍣Salmon Tartare 三文魚韃靼$168
🍕Four Cheese Pizza 四重芝士薄餅$188
🔥Stalla $38
啤酒兩杯,cheers🍻