2024-04-10 231 views
呢間文青台式Cafe感覺好舒適,以自助形式取餐及食完後放回餐具到收銀處,晚市套餐嘅性價比都算高👍🏻台式滷肉飯超惹味香口,肥瘦豬肉撈埋一齊食,香嫩而不膩,仲配有一粒滷水蛋,煮得夠入味小唐菜配滷水汁個味道剛剛好,非常健康鹽酥花枝丸🈶3粒,食落冇腥味,口感彈牙跟餐奉送飲品,揀咗凍黑糖珍珠鮮奶,飲落奶香十足,黑糖珍珠軟硬適中,比我想像中好飲另一個餐叫咗台式紅燒牛肉麵,個麵嘅質感有點兒似魚麵得黎,口感仲好Q彈有咀嚼勁,蘿蔔炆得夠晒入味,紅燒牛肉入口香腍,十分美味跟餐都有小唐菜配滷水汁,小食揀咗滷水拼盤,有半隻蛋、豆腐➕雞翼,我就最鍾意豆腐,真係好香滑另一杯飲品選擇冬瓜茶,味道唔會太甜,清涼解渴甜品叫咗個招牌香滑豆腐花,配有糖水及紅糖,仲好大碗,夠晒兩個人食,豆腐花真心滑,入口完全冇渣,必試😋

小唐菜配滷水汁個味道剛剛好,非常健康
鹽酥花枝丸🈶3粒,食落冇腥味,口感彈牙

另一杯飲品選擇冬瓜茶,味道唔會太甜,清涼解渴