知道阿張去澳洲果陣無食到,襯佢生日🎂買左個四人份量嘅size比佢同屋企人試,六個人食岩岩好,唔會太膩~店舖服務都唔錯,可以即日整寫名嘅朱古力生日牌👍🏼等一兩個鐘就拎得!張梁點餐👦🏻🧒🏻$340 🍓草莓西瓜蛋糕🍉 (四人份量148x104mm)評分(10分滿分):7⃣食評💬:個賣相唔錯影相亦吸精,岩哂黎做生日蛋糕!面頭係士多啤梨粒、開心果碎同埋玫瑰花瓣,由一層啫喱將佢哋結合而成☺️啲cream好軟滑唔會太甜,係玫瑰忌廉,會食到一種特別嘅奶香味😍餅底就用咗我最鍾意食嘅杏仁做餅底,脆脆地屬於偏乾身嘅餅底。最重要嗰part係有清甜多汁嘅西瓜夾係中間🍉好爽口,連埋啲cream一齊食好match!留意返👉🏻可以上網預訂,慳返啲時間,不過要預早兩日架!

張梁點餐👦🏻🧒🏻
$340 🍓草莓西瓜蛋糕🍉 (四人份量148x104mm)
評分(10分滿分):7⃣
草莓西瓜蛋糕

留意返👉🏻可以上網預訂,慳返啲時間,不過要預早兩日架!