2023-02-05
用鬧市中綠洲嚟形容哩間餐廳最適合不過🌴餐廳門口你會聽到小鳥聲,加上整間店內園林系嘅裝修配上滕椅,有種遠離塵囂放鬆既感覺😌🍴食物1️⃣Mango & Prawn Salad $138芒果蝦沙律配香辣醋汁:有濃濃醋汁味,但還好唔會太辣😝加上清新嘅芒果🥭及爽口大蝦🦐,係一個開胃前菜🥗2️⃣Spanish Ham & Cheese Platter $188西班牙風乾火腿芝士拼盤:兩款唔同火腿,略帶一點鹹香,加上有芝士🧀牛油果🥑 無花果、合桃、提子乾,豐富得嚟亦屬輕食之選✨3️⃣Mushroom Risotto $188黑松露大啡菇芝士意大利飯:未食已經聞到陣陣黑松露既香氣,加上有芝士令意大利飯更有質感,而大啡菇亦好有水份,係一味好好嘅素食👍🏼🍸飲品1️⃣Barwang Chardonnay (Gls) $78: 帶有淡淡香桃香氣,味道清新宜人🥂配沙律/海鮮最適合不過。2️⃣Tropicoast $148: 內有Whisky,但唔會有太重酒味,混合唔同嘅水果,感覺易入口啱女仔飲☺️
🍴食物
1️⃣Mango & Prawn Salad $138