2021-04-11 3304 views
夜晚諗唔到食咩求其入去試下,見價錢都唔便,又日式裝修,諗住應該ok點知......好x難食,超x難食,勁x難食!茶冇茶味拉麵湯底係味精粉味軟殼蟹卷四小舊+蕃茄拉麵收148, 個卷應該只係拎左隻軟殼蟹一隻腳入去整,去apita買個盒裝壽司卷都只係一半價錢但又多件數過佢,又大舊過佢,個蕃茄拉麵湯似水加茄汁落d糖烏冬湯係現成濃縮汁但加左兩倍水去溝,d餸料全部便價cheap野阿姐無禮貌,本身落已經無咩好面色,再反映下野食問題態度即勁差,仲要收加一服務費,何來service?!真心,太古城都叫中產區,個個都應該有錢食過日本野呀,唔明點解呢間野生存到仲有人去食,open rice仲有正評,行過去Apita求其買任何一樣都好食過呢間野,仲只係一半價錢,覺得呢間野好食既人應該係食開x
點知......好x難食,超x難食,勁x難食!
茶冇茶味
拉麵湯底係味精粉味