(Non-member)
2009-04-08 3 views
今晚去咗我老公極力推介的一間店舖(佢話係雜誌推介喎),一心諗住會食到像不如世貿中心都應該有如豚組啩,點知簡直不知所謂.................我和老公點了一個餐牌話必食的薄燒豬扒飯跟燒汁(豬扒薄得嚟仲好硬,啲汁唔好味,我只是食咗2件豬扒同3啖飯咋,個飯就塞咗過去我老公到)另一個朱古力咖喱吉列豬扒飯(哈,我哋一心諗重要是好想試吓點樣朱古力味的咖喱)點知...................一呈上嚟就心知不妙,個樣就古怪,在咖喱上面有些細細塊的芝士粒,一行花奶,加咗一啲朱古力味的汁,真的不知怎樣形容個汁,一時食覺好甜(花奶加朱古力汁),一時食覺微辣(咖喱汁),真古怪,但點都不及那塊豬扒,嘩!見到都唔想食,顏色偏淡黑色,很不新鮮,再次推去我老公度,我老公望住我(我感覺到佢話投降)再加2杯不知是甚麼的飲品.(因話抵喎,咁就出事啦,飲2啖拜拜).結果:2碗嘢淨3份2,2杯飲品淨98%.
結果:2碗嘢淨3份2,2杯飲品淨98%.
2009-04-07
  • 有就奇