2022-09-24 29 views
今次嚟到呢間好特別嘅小店-魚事者。真係第一次見出面有舖頭係主打賣魚麵,仲有其他小食全部都係用魚做嘅,感覺比一般主食健康d,少d澱粉質,食完感覺無咁heavy。🍴綿綿芝士汁吉列豬扒魚麵撈(全份)(套餐包飲品)$65魚麵口感好爽彈!好特別而且食到有魚味🐟吉列豬扒都整得唔錯,唔會好死實+硬芝士汁同紫菜配埋好有日式風味🎏 🍴辣你唔死麻辣鴨絲魚麵撈(半份)$38呢個就好有中菜風味魚麵配以鴨肉絲、京蔥絲、甜椒絲、青瓜絲有d類似片皮鴨嘅配料呢😆麻辣味啱啱好,撈埋所有配料食會有多層次口感👍 🍴炸魚無薯條$33唔係用薯仔,係用魚漿整嘅薯條好好味!個皮係脆皮,入面係煙韌嘅😍即炸即食係最好食!好香口,有少少似炸魚蛋嘅口感 🍴招牌奶茶王(左)(跟餐+$3)自家調配嘅奶茶好香濃,好有茶味!! 掃佢地卡片上嘅QR code可以預先落單,外賣就唔駛等咁耐喇👍。值得一試嘅小店,feel到佢地無論係產品研發,包裝設計,服務配套,都好有心思好有heart❤,連外賣紙袋都會有店長手繪嘅公仔呢☺。

🍴綿綿芝士汁吉列豬扒魚麵撈(全份)(套餐包飲品)$65
魚麵口感好爽彈!好特別
而且食到有魚味🐟
吉列豬扒都整得唔錯,唔會好死實+硬
芝士汁同紫菜配埋好有日式風味🎏

🍴辣你唔死麻辣鴨絲魚麵撈(半份)$38
呢個就好有中菜風味
魚麵配以鴨肉絲、京蔥絲、甜椒絲、青瓜絲
有d類似片皮鴨嘅配料呢😆
麻辣味啱啱好,撈埋所有配料食會有多層次口感👍
辣你唔死麻辣鴨絲魚麵撈

🍴炸魚無薯條$33
唔係用薯仔,係用魚漿整嘅薯條
好好味!個皮係脆皮,入面係煙韌嘅😍
即炸即食係最好食!好香口,有少少似炸魚蛋嘅口感
炸魚無薯條

🍴招牌奶茶王(左)(跟餐+$3)
自家調配嘅奶茶
好香濃,好有茶味!!

TakeAway
辣你唔死麻辣鴨絲魚麵撈