真的有點差得過份!!!  又唔抵食!!!!  搞錯!!!蟹柳卷無味, 又散收收!!!  一夾就散!!!  差!  餃子還可接受, 煎得脆身, 可是餡料味道平凡!兒童餐就比較好和豐富!!!  囝囝話好味和吃得飽!!!  叉燒烏冬份量適中, 雞翼和炸餃子也可以!!!!  唔會太油!!!  可是個青瓜沙拉就有太多沙拉醬!!!  不太健康!!! 叉燒拉麵都係麻麻地!  叉燒太肥!!!  湯底得個咸字, 冇豬骨香味!!! 拉麵的口感好在夠彈牙!!! 鐵板肥牛飯餐, 有湯和青瓜沙拉!!!  飯多牛少!!!  熱辣辣的鐵板, D飯食到最尾都仍然好熱!  如果多番D肥牛就會非常好!!!!  個餐要$60幾大元架, 唔抵食囉!!!!蝦拼蕃薯天婦羅超差!! 第一, 勁多油! 第二, 蕃薯未熟!!!  硬的!!!  最無厘頭是, 當我同個waitress 講D蕃薯唔熟時, 佢話:"你唔早D出聲, 有D人鐘意食硬身D架!" 我話:"乜有人鐘意食生蕃薯架咩?" 佢無出聲便走了!!!!  有無搞錯呀!!!!  不知所謂!!!!最後要$350幾埋單, 真係超唔抵食, 最慘係又難食!!!  服務又不要得!!!!  我
真的有點差得過份!!!  又唔抵食!!!!  搞錯!!!

拉麵的口感好在夠彈牙!!!

蝦拼蕃薯天婦羅超差!!

最後要$350幾埋單, 真係超唔抵食, 最慘係又難食!!!  服務又不要得!!!!  我決定要遠離味千!!!!!
Other Info. : 冷氣位不停滴水, 非常討厭!!!!
2013-10-01
$90 (Lunch)