2020-02-07
網上見到大家話依間餐廳嘅朱古力好正,終於有機會一試!我同男朋友就無訂櫈,差啲無得入坐,建議大家晚餐想去可以預先打電話訂位,以免摸門釘啦!不過店員好nice,我哋係門口企咗一陣諗緊去邊好嘅時候,佢哋安排咗我哋坐bar櫈!主菜我哋點咗蘋果菠蘿醋汁豬肋骨配爆谷同明太籽櫻花蝦配青瓜絲扁意粉。飲品就當然要試下大家都讚嘅熱二世祖特濃朱古力啦!主食嘅配撘都好有意思!平時食西餐好容易覺得太膩,但豬肋骨同意粉食到最後都唔會覺得too much🤣🤣🤣朱古力真係好啱鐘意dark chocolate嘅大家!個晚我真係飲一啖就幸福笑一下!可能OT太多要啲好嘅飲品獎賞下自己😝最後我哋甜品叫咗朱古力心太軟配雪糕!好味!不過我覺得朱古力心太軟通常都好食😂整體來講,我都好滿意依個晚餐!店舖唔係太大,但好有空間感,坐得好舒服😌食物質素高,睇得出係有花心機去設計整個餐單!