食物已經唔再係重點要講既野,BB開心棧老闆喜哥同黑超老闆娘既態度真係不可不試,我地叫左一凍一熱豆腐花,一碟魚蛋,一碟腸粉走麻醬。老闆娘一句「得」埋嚟:"咁即係走醬啦。"我地重申只係要走麻醬,佢話:"我地一向唔幫客落醬架。"之後佢走左去,點知隔離枱話豆腐花比錯左,佢地要凍比左個熱,老闆娘二話不說即「隊」比我地,仲話:"你地要熱架嘛,我費是拎入去再拎番出嚟。"我對老闆娘既坦白真係好鬼佩服!!之後老闆喜哥拎碗凍豆花出嚟,放低果時話:"唔係好凍"之後走左!果然應熱既唔熱,應凍既唔凍!豆腐花係幾滑,不過無味!到腸粉送埋嚟,好似連碟蒸一樣,碟熱到想移一下隻碟都辣手,好彩真係走左麻醬,不過就唔似老闆娘所說唔幫客落醬囉,起碼我見到已經落左甜醬。魚蛋由始至終無嚟過。期間隔離枱無叫腸粉,點知老闆娘「隊」左一碟比佢地,果班單車隊話無叫,老闆娘話"新鮮最後一碟架啦,本來我諗住食左去架啦,以為你地叫左先比你地"好彩果班男仔人品好,講笑咁答番老闆娘。埋單果時收埋魚蛋錢,好彩及時更正佢。如果想試下佢地d服務態度既可以感受下,不過我自己就唔會去啦!

埋單果時收埋魚蛋錢,好彩及時更正佢。

2013-03-17