呢排好多同事都提起MangoChaCha, 早早已經試過嘅我就順理成章成為導遊帶同事黎食 環境服務上次已經講過就唔描述了。香港人果然愛芒果,短短一兩個星期已經要排隊了。(題外話,見到有個店員向一位食客要求影相,好像是明星 @_@)一行三人吃罷Outback已經好飽,所以今次只叫了一碗冰及Waffle!Waffle的名字叫甜蜜夾心,如其明兩片waffle中間夾著甜蜜的愛文芒果雪糕跟薄薄的忌廉上菜時店員建議我地成個三文治咁去食,唔好一塊塊折開佢,於是小妹決定直接用手來了!小妹便獨享一整件,同事二人便分享另外一件一啖咬落去,不得了!微暖嘅Waffle外面脆,一口咬落去有Cream的口感,卻不會蓋過愛文芒果雪糕的味道,再講多次不得了!試完後試試伴碟的黑糖漿,一樣唔錯,黑糖亦出奇地夾!總括來講我會比最少9分!原本諗住再熱d都要黎encore佢d雪花冰,呢個waffle成為了我不用理天氣也會再光臨的原因!

2014-04-22
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)