2018-12-07
我同2位友人今晚7點10分到坤記排隊,我拎12號飛既,等左around 大半個鐘之後終於聽到喊我個號數即刻行去店入面諗住店員會即刻安排坐位俾我啦,點知個好聰明既店員竟然安排左3個不知名既人坐左我應有既枱。算!我同店員講叫佢盡快安排番張枱俾我啦,點知我等足左半個鐘佢先俾到張枱我!都算8點3入到去我地即刻叫左3個煲仔飯,途中都有追問店員個飯status係咩。。。。直至等左超過1個鐘之後(即係9點半) 我地好嚴肅問店員我地啲飯得未啦,佢竟然夠膽死問番我地轉頭叫咩煲仔飯😂😂😂👍🏻即係佢地完全係ignore 我地張單!Ignore 顧客問既問題!仲要最尾佢推啲佢地現繩有既煲仔飯俾我地,硬塞啲我地並唔想食既飯俾我地食!本人表示極之無奈同真心嬲!本身我係坤記fans, 但我真係highly recommend 大家要有心理準備好有充裕時間加EQ極強先好去依間餐廳度食囉。
都算