4 day(s) ago
同媽媽慶祝,帶左佢食odelice~呢間餐廳除左野食好味,而且交通方便,一出西鐵就到~🤭另外,佢個menu 間唔時都會轉下,每次去都有新鮮感😆今次叫左個2人set,可以揀兩個前菜,兩個main,仲有餐湯餐包附送~clabatta餐包係脆皮既義大利白包clabatta~質感似法包,外脆內軟,而且上碟時係仍然保持熱度,值得加許😄烤牛骨髓配酸種面包牛骨髓勁香~而且好大件!將牛骨髓放喺麵包上面,加埋酸味味嘅青瓜一齊食,好食唔膩!😋香煎帶子(忌廉煮大蔥)帶子煎到好香,口感Q彈,加埋creamy既忌廉汁,味道更豐富原隻烤龍蝦 (+135)勁大隻龍蝦!龍蝦肉鮮甜彈牙😍,加埋焗過既芝士,簡直係perfect match🤤同碟仲有幾塊酸種面包,可以用黎點埋個醬汁食,一滴都冇浪費😏煎鴨肝,油封鴨腿意粉呢道菜既鴨腿雖然唔係原隻上,但份量都合理。鴨腿外皮脆口,肉質嫩滑,味道鹹香。鴨肝味道濃郁creamy。意粉係白汁意粉,同鴨肝好夾~Sassay Apple cider清爽既apple cider,酸甜味道同今餐好match😀Moon Rose粉紅色既葡萄酒🍷,味道比apple cider再酸少少,岩我口味
clabatta
烤牛骨髓配酸種面包
香煎帶子(忌廉煮大蔥)
原隻烤龍蝦 (+135)
同碟仲有幾塊酸種面包,可以用黎點埋個醬汁食,一滴都冇浪費😏
煎鴨肝,油封鴨腿意粉
Sassay Apple cider
清爽既apple cider,酸甜味道同今餐好match😀
Moon Rose