2011-10-31
是日約了朋友一行三人去旺角行街,首先吃個"早午"混合餐,去應付是日的"腳力"。叫了三個餐食物:-吉列蝦漢堡:朋友叫的,我無試,但見朋友雖然近排皮膚有問題(必須戒吃蝦肉),都把整個飽消滅,大家可以想像是何等好味!法國牛肉漢堡:我和朋友分一半吃,件牛肉令我想起"麥xx"的"足xx",牛肉的肉汁仍然有少少保留住,但個醬汁完全唔吸引,個飽是凍的,加埋塊芝士連少少溶都無,即是個飽全個都是凍的。不是即叫即做的嗎?為何是凍的?黑醋Saku Saku雞肉漢堡:我和朋友分一半吃,始終是我的最愛,個飽熱,雞肉外脆內軟,有肉汁,個汁更是靈魂,勁惹味摩斯脆雞(兩件):外脆內軟,雞肉仍然有肉汁,不太肥綠田園沙律:朋友叫的,我無試薑味汽水走冰:普通汽水可樂走冰:朋友叫的。我掛住食嘢,忘記了影相服務:-普通,無特別
叫了三個餐
食物:-
吉列蝦漢堡:朋友叫的,我無試,但見朋友雖然近排皮膚有問題(必須戒吃蝦肉),都把整個飽消滅,大家可以想像是何等好味! 法國牛肉漢堡:我和朋友分一半吃,件牛肉令我想起"麥xx"的"足xx",牛肉的肉汁仍然有少少保留住,但個醬汁完全唔吸引,個飽是凍的,加埋塊芝士連少少溶都無,即是個飽全個都是凍的。不是即叫即做的嗎?為何是凍的? 黑醋Saku Saku雞肉漢堡:我和朋友分一半吃,始終是我的最愛,個飽熱,雞肉外脆內軟,有肉汁,個汁更是靈魂,勁惹味 摩斯脆雞(兩件):外脆內軟,雞肉仍然有肉汁,不太肥 綠田園沙律:朋友叫的,我無試 薑味汽水走冰:普通汽水 可樂走冰:朋友叫的。我掛住食嘢,忘記了影相
服務:-
普通,無特別