2019-03-27
1️⃣威士忌🥃麵🍜 ($188) 從來都未見過呢種麵,一於試下😃一開始個店員就俾左五支威士忌我哋揀,我哋話等佢決定,因為其實都唔係好熟悉唔同牌子嘅威士忌有咩分別🤣揀完之後,佢就開始用火槍去燒熟放喺麵上嘅牛,睇住啲牛肉變熟,有啲流口水🤤 然後店員就開始用火槍去燒一殼威士忌,燒到起晒火,就倒落碗麵度,畫面都幾震撼☺️好似睇咗場表演咁😝依家湯底嘅味道就變得充滿酒香味,相信鍾意飲酒嘅朋友會鍾意食😝如果你鍾意新鮮感,呢個麵都好啱你啊😚最值得讚嘅係佢啲牛做得好出色👍🏻👍🏻👍🏻牛肚好厚身,夠腍😽牛筋、牛腩同牛肉都唔錯,份量都好足!相信就咁嗌佢嘅三星麵都會食得好滿足!😁2️⃣第一鹽酥雞 🐣($58) 份量好多!☺️最特別係有炸左嘅生蒜喺上面~3️⃣肉鬆黑白配($52) 其實即係肉鬆豆腐加皮蛋,個皮蛋好好食架,如果多一隻就正啦!😃4️⃣魯肉飯🍚($52) 啲魯肉偏肥,啱撈飯食🥢5️⃣芝士綠妍($29) 少甜少冰佢嘅奶蓋超好味,好creamy!!! 🤩🤩🤩茶底就可以濃郁啲6️⃣香芋拿鐵($31) 少甜少冰唔錯喎!有童年回憶,味道似係雀巢嘅香芋雪糕🍦7️⃣青菜🥬($36)油麥菜食咗咁多嘢,成餐都只係 $491,又要捧住個大肚腩返屋企🙈
2️⃣第一鹽酥雞 🐣($58)
份量好多!☺️最特別係有炸左嘅生蒜喺上面~
3️⃣肉鬆黑白配($52)
4️⃣魯肉飯🍚($52)
啲魯肉偏肥,啱撈飯食🥢
5️⃣芝士綠妍($29) 少甜少冰
佢嘅奶蓋超好味,好creamy!!! 🤩🤩🤩
茶底就可以濃郁啲
6️⃣香芋拿鐵($31) 少甜少冰
唔錯喎!有童年回憶,味道似係雀巢嘅香芋雪糕🍦
7️⃣青菜🥬($36)油麥菜
食咗咁多嘢,成餐都只係 $491,又要捧住個大肚腩返屋企🙈