2021-02-04
🇭🇰 < < Bistro Bon > > 💛威靈頓牛柳💰 [ $51-$100 ]👯 [ ~10mins ]📍 [ 九龍塘聯福道32號吳多泰博士國際中心地下 ] ______________________________ 1️⃣[ Beef Wellington 威靈頓牛柳 🥩 ]✍🏻一上碟,已經聞到好香嘅酥皮味賣相都相當吸引!酥皮金黃,花紋細緻清晰包裏住粉嫩色嘅牛柳酥皮內包左一層鵝肝醬,蘑菇蓉同火腿,菌香濃郁😍牛柳度控制得剛好,肉質鮮嫩🤩完全唔粗糙,充滿層次感,超級滿意!小提示:威靈頓牛柳需要提前預約~🌟推薦指數:9/10______________________________🥑整體嚟講🥚呢間黃店餐廳永遠都比到小編驚喜😍今次試咗佢嘅威靈頓牛柳,真係一試難忘 ~ 而且環境舒適,座位好闊落,食物又多選擇雖然餐廳位置有少少難搵到,但絕對值得一黎😜😋好味指數:9/10🏃回頭指數:9/10🔎🏷️ #letus九龍 #我要吃掉全世界 #letus多國菜系列 🔍▫️ #Yummyfood #hkrestaurant #fooddiary #hkblogger #hk
💰 [ $51-$100 ]
👯 [ ~10mins ]
📍 [ 九龍塘聯福道32號吳多泰博士國際中心地下 ]
✍🏻一上碟,已經聞到好香嘅酥皮味
賣相都相當吸引!
酥皮金黃,花紋細緻清晰
包裏住粉嫩色嘅牛柳
酥皮內包左一層鵝肝醬,蘑菇蓉同火腿,菌香濃郁
😍
牛柳度控制得剛好,肉質鮮嫩🤩
完全唔粗糙,充滿層次感,超級滿意!
小提示:威靈頓牛柳需要提前預約~
🌟推薦指數:9/10
🥑整體嚟講🥚
呢間黃店餐廳永遠都比到小編驚喜😍
今次試咗佢嘅威靈頓牛柳,真係一試難忘 ~
而且環境舒適,座位好闊落,食物又多選擇
雖然餐廳位置有少少難搵到,但絕對值得一黎😜
😋好味指數:9/10
🏃回頭指數:9/10
▫️ #Yummyfood #hkrestaurant #fooddiary #hkblogger #hkfoodie #foodie #hkeats #foodshare #hkigfood #lifestyle #hkfoodstagram #hkfoodblogger #hkfoodblog #bubbcan #bbcan #hkbu #bistrobon #吃貨日常 #香港美食 #西餐廳 #九龍塘美食 #香港好去處 #香港必去 #威靈頓牛扒 #九龍塘好去處 #意粉 #hkuniversity 超級高質威靈頓牛柳🥸🥸please like n comment 🤩🤩