2021-02-07 183 views
屯門牛牛有口福喇😆12月中先開張既餃子黃店岩曬依加凍冰冰既天氣添啊‼️🍽泡菜鮮肉餃(4.8/5)因為見到menu話呢款得煎餃所以我係屋企都有照做😆泡菜餡超足好感動🤤泡菜酸酸辣辣加埋鮮肉係連婆婆級長輩都大讚好食👵🏻👍🏻🍽椰菜鮮肉餃(4.5/5)外皮滑捊捊,厚度適中🤤微微煙韌,係一塊攞滿分既外皮😍內餡好足料,而且食到椰菜甜甜地味道💛又有椰菜既爽脆又有軟糯既鮮肉餡簡直係super match😲🍽香茜鮮肉餃(4/5)芫荽既味道好出,但完全冇草青味🤤放係鮮肉餡內就好似混為一體咁😍建議唔食芫荽既朋友都可以一戰‼️整體味道都好好,餡料調味岩岩好而且一共超過9款餃子可以食,下次買個陣想試埋芝士栗米同素餃🤤

🍽泡菜鮮肉餃(4.8/5)
因為見到menu話呢款得煎餃所以我係屋企都有照做😆
泡菜餡超足好感動🤤
泡菜酸酸辣辣加埋鮮肉係連婆婆級長輩都大讚好食👵🏻👍🏻

🍽椰菜鮮肉餃(4.5/5)
外皮滑捊捊,厚度適中🤤微微煙韌,係一塊攞滿分既外皮😍
內餡好足料,而且食到椰菜甜甜地味道💛

🍽香茜鮮肉餃(4/5)
芫荽既味道好出,但完全冇草青味🤤
放係鮮肉餡內就好似混為一體咁😍
建議唔食芫荽既朋友都可以一戰‼️

整體味道都好好,餡料調味岩岩好
Other Info. : 店鋪內可買生/熟餃子,熟餃方面有湯餃同煎餃分 6隻既價錢由💰36-42不等,仲可以簡雙拼三拼四拼添😲 餃子全人手製作,而且湯底仲係住家椰子豬骨湯,絕不含味精‼️ 餃子吸引到大量朋友黎買,所以好快賣曬 大家記得早啲去或者留意IG既動向啦🤫
2021-01-19
TakeAway