2023-04-08
相信香港絕大部份人都食過媽咪雞蛋仔👀 依家媽咪雞蛋仔港九新界都有分店 味道仲越出越多🤍 前幾日放飯既時候見到外賣app原來有自取優惠 又發現自己好耐無食過😌 於是就嗌咗未食過既伯爵茶朱古力味試試💖本身落完order 外賣app 顯示大概20分鐘後就可以攞🫣 但係唔知係咪因為放飯時間再加上香港多翻好多遊客所以太多單要做 啲員工好明顯手忙腳亂咁⋯😵💫 落單差唔多20分鐘後問職員幾時得 佢地話未整 然後最後我再等多半個鐘先攞得 由落單到攞得係大半個鐘⋯🥲🥲 鋪頭好細 所以收銀好窄既檯面同樣係擺滿曬所有雞蛋仔比大家攞 成件事好混亂 可以話無系統可言🥴 如果唔催唔問 職員更加係唔會得閒理你🤧 都明白佢地已經做到無停手好辛苦 但係如果系統好啲/截下外賣app單會好啲😖✨伯爵茶朱古力雞蛋仔💲 30 (app自取價,原價💲 36)伯爵茶朱古力味係甜味雞蛋仔第二位~咁係咪好好味呢?👀 我上面咪講到我等咗好耐 望住職員整我底雞蛋仔 理應應該熱辣辣吖~🔥好神奇 攞既時候少少溫度都無😉 完全攤凍曬😹 好彩既係 就算凍咗雞蛋仔都外脆內軟 伯爵茶味都好出💖 朱古力分佈唔算平均 但係有朱古力既位朱古力融融地好開心
伯爵茶朱古力味係甜味雞蛋仔第二位~咁係咪好好味呢?👀 我上面咪講到我等咗好耐 望住職員整我底雞蛋仔 理應應該熱辣辣吖~🔥好神奇 攞既時候少少溫度都無😉 完全攤凍曬😹 好彩既係 就算凍咗雞蛋仔都外脆內軟 伯爵茶味都好出💖 朱古力分佈唔算平均 但係有朱古力既位朱古力融融地好開心😗 凍食都ok 熱食一定好味勁多 好可惜🥴