2024-02-03 190 views
因為我地入鋪頭嘅時候已經三點左右,咁岩可以叫下午茶,所以我地叫左兩個超開抵食餃子套餐。兩個套餐我地分別都叫了雙拼湯餃,只係要加$2,所以我地可以分享四種湯餃,分別係粟米肉餃、雲耳椰菜肉餃、芹菜肉餃和甘筍沙葛肉餃,都幾抵食下。湯餃餡料飽滿,隻隻都脹卜卜,真做到皮薄餡靚,特別推薦栗米肉餃,栗米十分甜,食落味道好出。醬料有醋和醬油,仲有啲蒲菜可以自由添加。隨套餐會有飲品,一般豆漿都要加錢,依度竟然唔洗,算係一個加分位。自制豆漿 / 清熱熱羅漢果甘草茶野葛菜生魚豬骨湯見到餐牌標榜每日新鮮熬制4小時,並不含味精,可以化痰止咳依一點已經吸引到我,最近流感都幾勁下,都有啲咳,飲完的確好似有好啲,湯底甘甜,完全係真材實料,有媽媽的味道。

自制豆漿 / 清熱熱羅漢果甘草茶

野葛菜生魚豬骨湯