蛋控gym L可以一戰,撲實簡單嘅好味,整體中上desu👍・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・🍳 流心蛋包飯 HK$68・味道:睇圖都知咩料啦,食落真材實料唔覺得有溝水/奶嘅炒滑蛋。入面喺雞肉火腿煙肉等緊炒飯,好香麻油味,肥仔式美味🤭・口感:嫩滑炒滑蛋,飯粒分明,雞肉唔嫩乾身但唔鞋但有鑊香,不錯。🍚 雞肉椰菜花飯 HK$62・味道:健康的味道🫡但老實講佢只能夠叫椰菜花,suppose出面賣even超市急凍嘅椰菜花飯都係碎到食先食得出係菜定飯的,有啲誤導~不過個洋蔥為呢碟菜加好多分,炒得好香好甜!・口感:雞肉同樣唔嫩乾身但唔鞋的,個人prefer講得椰菜花飯就真係碎上畀我會開心啲🥹・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・🤰性價比:高~🤰9衝度:9衝~🤰結論:淨係開晏晝係有啲kick嘅,老母區返工嘅同志們有機會去搓搓佢啦~・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・
蛋控gym L可以一戰,撲實簡單嘅好味,整體中上desu👍

🍳 流心蛋包飯 HK$68

🍚 雞肉椰菜花飯 HK$62
雞肉椰菜花飯

🤰性價比:高~
🤰9衝度:9衝~

2023-06-20
$60 (Lunch)