2018-03-20 240 views
友人呢排有些少煩惱事, 約飯局比個機會佢吐下苦水, 樓上CAFE唔限用餐時間, 可以比佢訴心中情呢間CAFE位置方便, 近港鐵站內在環境燈光柔和, 比人舒服感覺, 坐窗邊位置仲可以望到街景設有大型卡位, 即使一大班人上黎食嘢吹水都無問題!除左有電視, 仲提供各式Board Game, 大家可以放低電話, 齊齊玩Game!有套餐供應, 由沙律, 飯, 天使麵及通粉都照顧到, 包飲品, 另加$28可包甜品!亦有提供各式飲品及小食日式黑椒牛柳粒飯 ($108), 一客份量都幾多, 以三色甜椒配以濃香醬汁加牛柳粒煮製而成!牛柳粒腍滑, 白飯撈埋惹味醬汁一齊食都幾好味, 美中不足係黑椒味唔夠濃!忌廉煙三文魚配天使麵 ($108) - 以煙三文魚捲成玫瑰花狀, 令賣相加分!幼滑天使麵被香滑忌廉汁所包圍, 咸香煙三文魚質感嫩滑, 加埋洋蔥可加添爽口感!日式炒雜菜 ($52) - 以生菜代替慣常用嘅椰菜, 仲有雜菜及菇類一齊以日式醬汁一齊炒, 味道偏甜, 面頭灑上木魚碎, 增加"日式"味道!芝士焗薯條 ($46) - 當侍應放低呢客薯條後, 香脆味已經傳入我嗅覺, 焗至金黃色再舖上熱溶芝士......

呢間CAFE位置方便, 近港鐵站

設有大型卡位, 即使一大班人上黎食嘢吹水都無問題!

亦有提供各式飲品及小食

日式黑椒牛柳粒飯

忌廉煙三文魚配天使麵

日式炒雜菜

芝士焗薯條 ($46) - 當侍應放低呢客薯條後, 香脆味已經傳入我嗅覺, 焗至金黃色再舖上熱溶芝士..........令人流口水!
芝士焗薯條

以焗代炸無咁油膩, 夾起時有拉絲畫面, 食起黎外脆內"薯", 好味!

套餐包一杯價值$38飲品, 超價只需補差價

呢杯特濃朱古力 ($45), 頂頭唧滿鮮忌廉, 令濃香朱古力增加香滑感, 尤如飲緊一杯液體版嘅朱古力雪糕但又無奶昔咁杰身, 正呀!!
特濃朱古力

叫左呢客紅莓果茶 ($56), 茶壺盛著紅莓, 芙蓉花, 薔薇果, 蘋果, 以爐保持熱度, 茶色似士多啤梨茶般鮮紅, 入口帶微酸而順喉, 含豐富維他命C, E, 清滯解脂, 用黎消化呢一餐就最岩數!
紅莓果茶
Type of Meal