2024-03-12
季節限定 牛板腱 雞松阪 自私燒 RUD燒肉,亦即係亞洲國際餐飲集團即係韓樂、意樂、牛奶冰室、百分百同一個集團。其中會有時想食嘅就只得RUD燒肉。其實一人燒肉都越開越多,但係做燒肉有一個好緊要嘅問題,係環境一定要夠通風,如果唔係俾啲油煙住會好辛苦,RUD燒肉喺呢方面算做得唔錯每隔一排,佢哋就會有新promote,例如星期一特價,或者今次嘅季節限定。唔同嘅promote,都係會吸引到客人用餐嘅意欲。今次就叫咗「安格斯牛板腱」同埋「雞松阪」各200g牛板腱牛味夠出,食完一塊會即刻想食第二塊。雞松阪亦即係雞頸肉,係由細到大都鍾意食雞嘅我的最愛如果係屋企自己燒肉,一定會叫Daddy Mami買,一般出街食都好少見都有得叫嚟食,今次行過見到即刻拖住爹哋要入去食其實講真食呢類自煮最緊要係食材新唔新鮮鮮肉一擺低,睇個樣就即刻放心晒,入口亦符合期待~咁嘅價錢,唔駛搞到屋企污煙漳氣~值得一試
其中會有時想食嘅就只得RUD燒肉。
今次就叫咗「安格斯牛板腱」同埋「雞松阪」各200g
牛板腱牛味夠出,食完一塊會即刻想食第二塊。
咁嘅價錢,唔駛搞到屋企污煙漳氣~值得一試