昨天和boyfriend 到La Bons 慶祝佢嘅生日.我對佢地嘅服務非常失望.......原本打電話book位時已經講明昨晚係朋友生日, 所以要求order 甜品時幫我加蠟燭, 佢地答應咗. 到食完個main course,我boyfriend 行開咗, 原本以為係一個好機會, 我立刻向侍應攞甜品menu, 然後對佢講 "一陣我order 甜品時請幫我加蠟燭", 佢立刻回答 "知道gar la, 已經mark 低咗". 咁我就好放心咁等boyfriend 返嚟一齊嗌甜品la. 但當"心太軟" 送上時, 竟然沒有加蠟燭, 我非常非常失望, 但係又唔方便當住我boyfriend面前"發皮4", 只好忍住度氣, 繼續食 我認為嗰10%service charge絕對唔應該收lor, 咁小事都做唔到, 提佢又話佢知, 下次有friends生日真係唔好去呢度!!!

, 我立刻向侍應甜品menu, 然後對佢講 "一陣我order 甜品時請幫我加蠟燭", 佢立刻回答 "知道gar la, 已經mark 低咗". 咁我就好放心咁等boyfriend 返嚟一齊嗌甜品la. 但當"心太軟" 送上時, 竟然沒有加蠟燭, 我非常非常失望

2010-01-21
$220 (Dinner)