2024-04-04
今日下午去咗呢間餐廳,四位。有個Staff叫我哋出去等,佢係Nice嘅,等我都預咗,所以聽咗佢指示去咗佢指定位置等安排 。跟住見到有四個人走咗,我都預備坐呢張,因為得我哋四個等緊位,前面係冇人等位嘅 。但有兩個客人想問第二個staff 可唔可以換去四人枱(佢地坐緊camping櫈唔舒服卦)呢個Staff話可以,所以張四人枱冇咗 。唔緊要我地又等下 。跟住又有兩個人嚟咗就入咗去,呢個Staff就安排左呢張四枱比佢哋坐 (四人枱拆返兩張二人枱)我入去問呢個Staff知唔知我等緊位,佢話唔知道,我話你哋有同事叫我出去等架 。佢就左望右望睇吓有冇位,間餐廳一眼望晒根本就冇位,得返嗰兩張camping櫈 。之前我出去等個位同事就唔知去咗邊 。唔緊要我地轉場 。安排有啲差麻煩檢討吓 。評語我服務俾一星 。其他我公平啲俾返三星 。但我乜都無試過 。
唔緊要我地又等下 。
之前我出去等個位同事就唔知去咗邊 。
唔緊要我地轉場 。
安排有啲差麻煩檢討吓 。