2020-10-26
每逢平日中午喺荃灣搵食已好困難,加上4人限聚令可謂難上加難。今次一行5人去如心廣場2期試下越北牛肉粉,點知出晒事。我哋13:04去到同職員講5位,職員只叫我地㩒票等位。但過程中職員只叫1-2人或3-4人入座(遲過我們等位的人已入晒坐),我哋等了10分鐘唔對路再問職員,佢先話你哋分兩張枱㩒票等咗成10分鐘,仲要唔問就唔講叫人分兩張等位票,浪費晒D食飯時間。喺門口等咁耐,已經揀定左食乜。所以基本上都唔使睇餐牌已立即落 Order。室內環境尚算燈光通明。另外唔知喺咪人手唔夠,我見到其他食客枱上會附上口罩紙袋比食客放口罩,但偏偏我哋兩枱就無比,服務安排令人失望。1. 無骨海南雞配油飯連飲品($62+$3凍飲),附送的湯無乜味海南雞份量尚算多。油食只是微暖初初以為有一舊細骨頭都算點知食到咁上下又食到雞翼骨,寫就寫無骨海南雞飯,究竟想點食到依度,其他食物都無心機去影相了。整體來講,等位安排混亂,無骨海南雞飯要改名先得
喺門口等咁耐,已經揀定左食乜。
所以基本上都唔使睇餐牌已立即落 Order。
室內環境尚算燈光通明。
海南雞份量尚算多。
油食只是微暖
初初以為有一舊細骨頭都算
點知食到咁上下又食到雞翼骨,寫就寫無骨海南雞飯,究竟想點
食到依度,其他食物都無心機去影相了。
整體來講,等位安排混亂,無骨海南雞飯要改名先得