2018-11-06 2525 views
同家姐shopping完,行到好累,咁,家姐就話不如去她屋企附近嗰間扒房度食啦,之前中午嗰陣時候食過都ok㗎,大家諗住晚餐應該冇問題啦,點之中伏一看menu ,價錢超貴,又沒很多選擇,心想如起身走人,但家姐話她請費是再行,算啦。我哋點咗兩樣嘢一個係caesar salad 價錢係净係沙律菜,如要chicken caesar salad就要另加錢喎,so mean。另一樣就叫左個慢煮黑毛豬豬扒, 塊豬扒size就普通又唔係好大,食落又更加普通,唔夠鬆軟之餘,仲鞋鞋地添,個肥嘟嘟manger 話依個係signature dish 。個肥嘟嘟manager仲介紹一支紅酒比我哋,話係好嘢嚟喎,咁我睇吓點樣好嘢嚟,原來係支2015年l嘅BB酒,佢話支洒攞獎㗎,咁我家姐就話算啦人哋介紹要啦,taste 吓支酒,簡直想發火,同任何超市50幾蚊支紅洒咁上下。食物已經好普通,連service 都不合格, 有位女印度服務員問都冇問我地係咪用餐完畢就猛係度收餐具,當時我不小心倒瀉红酒,她沒有醒目地拿紙巾比我抹身不特止還喺度冷笑,跟著我忍唔住話她冇禮貌。我同家姐都冇mood再逗留,快快趣埋單走人,一睇盛

我抹身不特止還喺度冷笑,跟著我忍唔住話她冇禮貌。

我同家姐都冇mood再逗留,快快趣埋單走人,一睇盛為$1500。 超貴!
Never never come back !!!